•  
  •  
  •  

Ferien starter her

Nem feriebooking for dig og dine brugere

Prøv demo

Alt dette får du

Contool er markedets mest innovative system, da 10 års ideer og erfaringer
er blevet virkeliggjort igennem 32 administratores daglige udfordringer.

Hvorfor betale for alt muligt I ikke har behov for?

Grundpakken indeholder alle de funktioner og moduler I som en mindre feriefond, har behov for.
Hvis behovet eller feriefondens størrelse øges, opgraderer I bare løsningen trinvis.
Derved har alle råd til at være med, stor som lille. Contool er systemet, hvor alle forbedringer kommer alle tilgode.


Grundpakken indeholder:

 

Egen hjemmeside med indbygget bookingsystem

   

Med Contool Feriebooking system kan jeres kollegaer nemt og bekvemt få et overblik over alle jeres huse, om I har 2 eller 50.

De kan booke, lægge ønsker ind til lodtrækningen, skrive sig på venteliste, se deres tidligere bookinger og se deres betalings-status, i et nemt og overskueligt design. Det kan de alle døgnets 24 timer, i et sikkert og stabilt miljø.

Contool Feriebooking tilbyder også lejemål i Italien, Frankrig, Croatien og Spanien, lige til at klikke til i løsningen.

Det er ganske gratis for jer som feriefond at tilbyde jeres brugere vores udenlandske lejemål, for derIgennem øge interessen af jeres hjemmeside, for feriefonden og i sidste ende jeres egne boliger. Jo mere forkus, jo større udlejning.

 
Dashboard - det gyldende overblik

   

Med Contool Dashboard får I et hurtigt overblik over alle aktuelle sager, lige fra overskredede fakturaer til mails, som ikke er kommet frem til brugerne. Når alt ånder i fred, fremstår alt med grønne eller blå ikoner, hvis der er noget, som skal tage hånd om, er ikonet rødt. 

Dashboardet byder også på Contool Vidensdeling, hvor alle de andre feriefonde, som benytter Contool Feriebooking, kan dele indslag. Det kan være alt fra at I har et hus til salg, at I mangler en tilsynsførende i et område, eller I ønsker at snakke med andre som har købt lejemål i udlandet.

Sidst men ikke mindst, har I her altid mulighed for at søge hjælp. Hvordan var det nu lige man gennemførte en lodtrækning, nu er det jo et år siden sidst. Bare skiv "Lodtrækning" og alt der er værd at vide omkring lodtrækning fremkommer.Bookingkalender

   

Med Contool Bookingkalender får I et hurtigt overblik over alle perioder i alle lejemål i et uendeligt interval. Ved et enkelt klik i kalenderen oprettes en ny lejeperiode, hvor prisen for perioden automatisk udregnes og lejers data hentes ind fra databasen eller oprettes. Tryk 'GEM' og bookingen er oprettet, samt lejebevis og faktura er fremsendt til lejer. Nemt og lige til.

Bookingkalenderen giver også et overblik over alle tidligere oprettede bookinger, og man kan nemt søge efter bestemte personer eller filtere lejemålene efter fx antallet af personer.
Fakturering

   

Med Contool Fakturering kan I via røde, gule og blå farver, nemt holde styr på indbetalinger, manglende betalinger, foretage rykker-procedurere, gensende fakturaer og udligne fakturaer.

Contool Fakturering varetager det fakturarings-mæssige aspekt i en booking, og er et stærkt supplement til jeres primær regnskabssystem, underordnet om I bruger Contool Regnskab.

Contool Fakturering understøtter både Girokort (kode +71), løntræk og betalingskort. Ved Girokort tilbydes desuden automatisk udligning af fakturaer, ved indlæsning af bankfil (FI-fil). Girokortene sidder forneden på fakturaerne, som sendes med ud i mailen med bookingbekræftelsen og øvrige infomationer.
Administrative multi handlinger

   

Som en del af bookingmatrixen har I nu mulighed for at lave handlinger på udvalgte bookinger eller serier af bookinger (fx alle bookinger i uge 45 eller i hus25). 

Blot ved at klikke på bookingerne, fremkommer de en liste i venstre kolonne. Når de ønskede bookinger er valgt, kan I tilrette den tesktskabelon som passer bedst, inden den sendes eller printes. Alle handlinger logges på de enkelte bookinger, så I altid har et overblik over tidligere fremsendt / printet materiale.
Brugeradministration

   

I Brugeradministrationen har I mulighed for at oprette nye brugere, enten enkeltvis eller ved multi-indlæsning af hele kartoteker.

I kan desuden rette i og deaktivere eksisterende brugere, samt tildele brugerne særlige beføjelser, såsom løntræk eller redigeringsadgang til udvalgte lejemål.

Contool understøtter både brugerindlæsning som CSV via Contools ftp-server, og som XML via Contools SOAP service.
E-mail håndtering

   

Under de enkelte brugere kan I altid finde alle de mails, som er afsendt til den enkelte bruger fra systemet. Ud for hver mail fremgå det, hvorvidt mailen er modtaget uden fejl (fx at mailadressen ikke eksisterer). Du kan herfra altid ændre brugerens mailadresse og gensende mailen. 

Du kan også åbne mailen og se de vedhæftede dokumenter. Eller se fejlrapporten, hvis en sådan er modtaget.

 
Skabelon håndtering

   

Med Contool Skabelon håndtering kan I opsætte alle jeres standardskrivelser, såsom kvittering, bekræftelse ol., og indlejre en række dynamiske tekster (fx {navn} og {husnavn}), som så oversættes til den tekst som står i bookingen.

Derved kan al e-mail og PDF korrespondance kører automatisk, hvis der fx foretages bookinger af brugerne selv. I kan altid rette i de eksisterende skabeloner, lave individuelle skabeloner for en brugergruppe og flette forskellig skabeloner sammen.
Lejemåls håndtering 

   

I Contools Lejemåls håndtering har I et overblik over alle jeres lejemål og mulighed for at rette i al relevant data, billeder, priser, med mere.

Modulet understøtter sprogversionering, finder selv GPS koordinater, hjælper jer med område placering (fx om det er i sønderjylland) og giver jer mulighed for at kopiere prisestrukturen fra andre af jeres lejemål.

Contool Lejemåls håndtering er nemt og intuitivt at bruge og hvis tvivlen skulle opstå, er det blot at klikke på hjælpesymbolet, og en forklaring er lige ved hånden.
Billede håndtering

   

Med Contool Billede håndtering, har I mulighed for at indlæse jeres billeder direkte fra computeren. Billederne gemmes i 3 forskellige størrelser, som I efterfølgende kan bruge i jeres løsning.

I har desuden mulighed for at rotere, skallere, beskære, tilpasse de indlæste billeder yderligere.

Service & Tilkøbs håndtering

   

I Contool Lejemåls håndtering er der nu mulighed for at tilknyt en service eller et tilkøb til det enkelte lejemål.

Servicen eller tilkøbet kan opsættes med fast eller dynamisk pris, hvor den faste pris er uafhængigt af bookingens længde og den dynamiske pris følger prisstrukturen for lejemålet.

En service med en fast pris kunne evt. være rengøring af lejemålet til kr. 750,-. Servicen kan så sættes til at være obligatorisk for nogle brugergrupper og tilvalg for andre.

Et tilkøb med dynamisk pris kunne evt. være en parkeringsplads for kr. 150,- pr. dag i den lejede periode.
CMS / Site redigering

   

Med Contool CMS bestemmer I selv, hvilke områder af hjemmesiden, I ønsker at redigere. I kan rette, opdatere, udskifte eller indsætte tekst og grafik, når I vil, blot ved at trykke på teksten/billedet.

Contool CMS benytter Drag & Drop funktioner, så I fx blot trækker jeres moduler ind i de områder I ønsker. Derved kræver det ikke særlige evner for at kunne rette i strukturen.

Som standard i Contool CMS, er der desuden mulighed for at oprette nyheder, der både kan vises i små bidder på forsiden og i et nyhedsarkiv. Andre CMS moduler kan også opsættes og aktiveres, såsom et Vote-modul, der giver mulighed for at afvikle en brugerafstemning.
Ring ind og høre nærmere.
Statistik

   

Med Contool Statistik kan foretage en række statistiske udtræk. Fx belægningsprocenten på bestemte feriehuse, indtjeningen i et udvalgt område eller tidsrum.

I har desuden mulighed for at trække al statistisk materiale ud i en Excel fil eller en PDF, så I enten kan arbejde videre med tallene, eller tage dem med til bestyrelsesmøde.
Lodtrækning

  

Med Contool Lodtrækning giver I både jeres brugere og jer selv mulighed for at oprette lodder i udvalgte perioder. Oprettelse af lodder fremgår i en overskuelig kalender, hvor man blot klikker på de uger, man ønsker.

Ved at tildele en periode lodtrækningsstatus, virker de relevante lejemål med et lod, frem for en ordinær bookning.

Når tiden er, aktiverer I blot lodtrækningen, hvorefter brugerens prioriteter og bonuspoint tjekkes og udfaldet listes. I kan efterfølgende sende resultatet direkte til brugeren, enten som en booking, eller som et tilbud om en booking med en kort godkendelsesfrist.
Løntræk

   

Med Contools Løntræks modul har I mulighed for at trække jeres brugere direkte via deres løn. 

Ud fra forfaldsdatoen på jeres brugers fakturaer / kreditnotaer, finder Løntræks modulet månedligt selv frem til, hvem der skal trækkes, og hvem der skal have penge retur.

Systemet opsættes med en dato for oprettelse af løntrækket og en dato for fremsendelse af løntrækket, så sker det helt automatisk.

Når løntrækket er sendt, kan jeres lønningsafd. efterfølgende godkende de enkelte træk, hvorefter de automatisk udlignes i regnskabssystemet.
SSL Kryptering

   

Contool Bookingsystem bruger VeriSign SSL certifikat til at håndtere krypteringen af bookingløsningen. 

Krypteringen sikre at kommunikatikonen mellem bookingløsningen og jeres brugere ikke er læsebar for udefrakommende hacker angreb.
Tilvalgs muligheder:
Udvidet regnskab

   

Contool Regnskab er et fuldt integreret online regnskabssystem.

Regnskabssystemet håndterer bl.a. bankernes FI-kort, dankort betalinger og kan sende løntræksfiler direkte til KMD, derved holdes bookningerne ajour fra start til slut.

• Mulighed for oprettelse af ubegrænset antal konti, faktura samt debitorer
• Mulighed for manuel oprettelse faktura og kreditnota
• Mulighed for upload af elektronisk kontoudskrift og FI-linjer til kassekladde
• Debitor og Kreditor register med OIOXML indlæsning
• Overblik over balancen pr. lejemål eller i samlet
• Årsafslutning med automatisk kontering af beløb tilhørende næste år
Analyse (spørgeskema)

   

Med Contool Analysemodul får I et styrings-værktøj til at overskue jeres lejemåls popularitet hos brugerne, samt lejemålenes aktuelle tilstand.

Modulet virker ved, at der efter endt lejeperiode for de enkelte bookinger, automatisk sendes en mail til brugeren, med et link til et online spørgeskema. Svarresultaterne registreres i jeres database, uden at I skal foretage jer yderligere.

Læs mere om modulet i denne PDF
Nøgle håndtering

     

Med Contool Nøgle håndtering holder I styr på alle nøglerne til de enkelte lejemål.

I bookingkalenderen fremkommer bookinger som skal ha' nøgler i en farve. Bookinger som har en nøgler i en anden farve. Og bookinger som mangler at returner nøgler i en tredje farve. Derved kan I hurtig overskue nøglesituationen og handle derefter. I kan desuden printe følgebreve og labels til nøglekuverterne.
Strømindberetning

   

Med Contool Strømindberetning har I altid et overblik over, hvem der har indberettet strøm og hvem der mangler.

Med røde, gule, grønne og blå farver, vises dem som er gået over datoen for indberetning, dem som ikke er nået til indberetningen endnu, dem som har indberettet, men mangler at få godkendt indberetningen, og sidst, dem som er afsluttet.

Ved en godkendelse af en indberetning, opretter systemet automatisk en ny faktura til bookningen, som fremsendes til brugeren. Betalingen af fakturaen kan følges i Contool Fakturering.
Vedligeholdelse

   

Gennem vedligeholdelsesmodulet kan I dels holde jer ajour med indkøbte enheder i jeres lejemål, såsom hårde hvidevare, og dels med de mere service orienteret handlinger, såsom at male træværk.

Systemet informerer jer, når der er gået det antal år eller måneder, I har indtastet som udløbsdato / handlingsdato. Derefter får I mulighed for at lave en række handlinger (fx kontakt en maler), som logges for den enkelte sag.

Systemet kan hænge sammen med regnskabsmodulet, så fx kreditorer oprettes begge steder.
EL- & Låse-styring

   

Når en booking oprettes, genereres en kode til det enkelte lejemål i den specifikke periode. Når perioden starter, tænder strømmen i huset og koden til hoveddøren virker i lejeperioden.

Efter endt lejemål indhentes el-forbruget og I kan afregne for den brugte strøm.

Interfacet er en 100% integreret del af Contool Feriebooking, hvilket gør, at alt kører automatisk.

Contool EL- & Låse-styring understøtter flere forskellige låseudbyders systemer, hvilket gør det til markeds mest fleksible. Med Contool SMS kan systemet et par dage før afrejse, automatisk sende en SMS med låse-koden og fx et nød telefonnummer.
Integration med SD / KMD

   

Med Contools Løntræks modul har I mulighed for at indberette direkte til Silkeborg Data og KMD.

Derved sparre det jer for en række arbejdsgange, da systemet både understøtter at levere og modtage returmelding fra begge udbydere.
Kreditkort

   

Contools kreditkortmodul giver jeres brugere mulighed for online at betale for deres lejemål. Da modulet er en integreret del af løsningen, fremkommer det blot som en del af  den øvrige løsning.

Vi forestår den kompliceret godkendelses procedure hos PBS, så I har minimalt arbejde med det.

PBS bruger ca. 6-8 uger på at behandle ansøgningen.